RólunkJártál már a magas hegyek között?


Láttad már a napkeltét havas hegycsúcsokról? Az alkony izzását a sziklákon? A felhők játékát a hegygerincek felett? A lábad alatt hullámzó ködtengert? A völgyek mélyén kéklő tengerszemeket?
Hallottad már a fenyvesek suttogását? A hegyipatak zúgását, a sziklafalak között visszhangzó mennydörgést?
Érezted már  arcodon a hegyi szél erejét? Az alpesi rétek illatát? A kaland izgalmát a völgyben és a győzelem örömét a csúcson ?


Ismered hazánk legszebb tájait? Figyelted már az évszakok változását, a tavasz érkeztét, az ősz színeit? Lehajoltál már egy virághoz az út mentén? Meglested már a madarak vonulását?


Kedves Látogató, kedves Útitárs,       
légy üdvözölve a Kárpát-Túra oldalon!

A Főoldalon elsősorban túrabeszámolókat olvashatsz, melyek blog formájában kerülnek fel az oldalra; és néhány bejegyzést a legkülönfélébb gondolatokról amelyek a hegyek ösvényeit járva megérintik az embert.
Ha pedig tettekre szánod magad, bakancsot húzol, hátizsákot veszel - nézz körül a Túranaptárban, és tarts velünk! Természetesen nem csak a Kárpátokba - azon belül és kívül is. Túráinkon biztonságban, tapasztalt útitársak között, egyúttal a természetre nyitott szemmel ismerkedhetsz meg a magas hegyek világával, vagy  járhatod be hazánk és a Kárpát-medence szelíd szépségű tájait. Ha csatlakoznál, olvasd el a gyakorlati információkat  a Hogyan működik? menüpontban. Ha bérelhető/eladó felszerelésre van szükséged, látogass el a Túrafelszerelés oldalra is.
Hogy merre jártunk eddig, megnézheted az alábbi térképen; az útjainkon készült képek javát pedig a Galériában találod.
 Kedves Látogató, remélhetőleg örömödet leled majd az itt találtakban!
Akár első lépéseidre készülsz a hegyek mesevilágában, akár gyakorlott túrázóként visszavágysz oda, útitársként vagy csak olvasóként is várunk szeretettel:

Hunyadi László
A Kárpát-Túra oldal szerkesztője

 

Túravezetőink:  

                                                            

Győrfi Károly

Hunyadi László


Kapcsolat:


 e-mail:    karpat-tura@freemail.hu

 telefon:   30/ 879-4870  (SMS)