RólunkJártál már a magas hegyek között?


Láttad már a napkeltét havas hegycsúcsokról? Az alkony izzását a sziklákon? A felhők játékát a hegygerincek felett? A lábad alatt hullámzó ködtengert? A völgyek mélyén kéklő tengerszemeket?
Hallottad már a fenyvesek suttogását? A hegyipatak zúgását, a sziklafalak között visszhangzó mennydörgést?
Érezted már  arcodon a hegyi szél erejét? Az alpesi rétek illatát? A kaland izgalmát a völgyben és a győzelem örömét a csúcson ?


Ismered hazánk legszebb tájait? Figyelted már az évszakok változását, a tavasz érkeztét, az ősz színeit? Lehajoltál már egy virághoz az út mentén? Meglested már a madarak vonulását?


         Ha szeretnéd mindezt látni, hallani, érezni; vagy éppen újra átélni, tarts velünk!

Természetjárás, magashegyi túra, hegymászás – természetesen nem csak a Kárpátokban, azon belül és azon túl is, gyerekeknek való kirándulástól a nagy magasságokig. 2012 óta vezetünk egy-és többnapos túrákat, hazai tájaktól a távoli magashegységekig. Választott küldetésünk hogy minél többünkkel ismertessük meg az erdők, a magas hegyek világát; hogy útitársaink a csapattal ismereteket és tapasztalatot szerezve a természetre nyitott szemmel és biztonságosan járják a hegyek ösvényeit. Eseményeink ezért néhány kivételtől eltekintve nyíltak és nagyrészt kezdők számára is alkalmasak, de mivel kis csoporttal járunk, ezért a létszám korlátozott! 
Szeretettel vár a Kárpát-Túra csapat!


Kedves Látogató, kedves Útitárs,       
légy üdvözölve a Kárpát-Túra oldalon!

A Főoldalon elsősorban túrabeszámolókat olvashatsz, melyek blog formájában kerülnek fel az oldalra; és néhány bejegyzést a legkülönfélébb gondolatokról amelyek a hegyek ösvényeit járva megérintik az embert.
Ha pedig tettekre szánod magad, bakancsot húzol, hátizsákot veszel - nézz körül a Túranaptárban, és tarts velünk! Ha csatlakoznál, olvasd el a gyakorlati információkat  a Hogyan működik? menüpontban. Ha bérelhető/eladó felszerelésre van szükséged, látogass el a Túrafelszerelés oldalra is.
Hogy merre jártunk eddig, megnézheted az "Itt jártunk" oldalon vagy az alábbi térképen; az útjainkon készült képek javát pedig a Galériában találod.
Honlapunk összes korábbi bejegyzését témák szerint csoportosítva keresheted a "Tartalom" oldalon. 
Kedves Látogató, remélhetőleg örömödet leled majd az itt találtakban!
Akár első lépéseidre készülsz a hegyek mesevilágában, akár gyakorlott túrázóként visszavágysz oda, útitársként vagy csak érdeklődő olvasóként is várunk szeretettel:

Hunyadi László
A Kárpát-Túra oldal szerkesztője

 

Túravezetőink:                                          

      

Győrfi Károly

Hunyadi László


Kapcsolat:

 e-mail:    karpat.tura.info@gmail.com

 telefon:   30/ 3239501