2012. december 22., szombat

Karácsony 2012.

   

   ( Évértékelő beszéd helyett )  

    

            Lassan végére jár a 2012. esztendő, és szokás ilyenkor számba venni az év történéseit.
A legfontosabb ami történhetett az hogy vagyunk.  2012. júliusában létrejött a Kárpát-Túra oldal, ami bár kis lépés az emberiség számára, de nekem-nekünk igenis nagy ugrás volt!
Ami szintén fontos hogy lezajlottak első túráink- a jelek szerint túratársaink megelégedésére. Mindazonáltal a honlap nyári indulása és a vele járó kezdeti nehézségek nem tették lehetővé hogy idén nagy terveket valósítsunk meg. Mondhatni ez még semmi, de kezdetnek nem rossz.
           Ezúton is köszönet minden Útitársnak akik a kezdetektől velünk tartottak, akikkel együtt töltöttük az év ünnepnapjait a hegyek között! Köszönet továbbá az Olvasónknak, mindazoknak akik regisztráltak oldalunkra és azoknak akik a Facebook-on arcukat adták a Kárpát-Túra oldalhoz.

           Ami a jövő évet illeti: Az első teljes szezon áll előttünk, remélhetőleg előre tervezhetően, sokféle közép-és magashegyi túrával. Útjára indul az "Erdei Esztendő" túrasorozat, szándékunk szerint lesznek félnapos, könnyű, családoknak is alkalmas, célzottan természetfigyelő kirándulások. És talán a többes szám is valóra válik, vagyis új túravezetők útjai is színesítik majd a kínálatot.
A Túranaptárban megtalálhatóak az Erdei Esztendő első, jövő évi eseményei és rövidesen (január-február folyamán) felkerülnek a tavaszi-nyári túrák előzetes tervei is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése