2012. július 10., kedd

Köszöntő


Jártál már a magas hegyek között?
Láttad már a napkeltét  havas hegycsúcsokról? Az alkony izzását a sziklafalakon? A felhők játékát a hegygerincek felett? A lábad alatt hullámzó ködtengert?
Hallottad már a fenyvesek suttogását? A hegyipatak zúgását, a sziklafalak között visszhangzó mennydörgést?
Érezted már  arcodon a hegyi szél erejét? Az alpesi rétek illatát? A kaland izgalmát a völgyben és a győzelem örömét a csúcson ?

Kedves Olvasó,
légy üdvözölve a Kárpát-Túra oldalon!
Ha érdekel a természet, a hegyek világa, remélhetőleg örömödet leled majd az itt leírtakban! Találsz majd hasznos és "haszontalan" dolgokat egyaránt, melyek blog formájában kerülnek fel az oldalra; lesznek közöttük információk, gyakorlati tanácsok csakúgy mint  élménybeszámolók és a legkülönfélébb gondolatok amelyek a hegyek ösvényeit járva megérintik az embert.
Ha pedig tettekre szánod magad, bakancsot húzol, hátizsákot veszel - tarts velünk! Természetesen nem csak a Kárpátokba - azon belül és kívül is. Vezetett  túrákon, a természetre nyitott szemmel ismerkedhetsz meg a magas hegyek világával, vagy  fényképezőgéppel, esetleg távcsővel a nyakadban járhatod be hazánk és a Kárpát-medence szelíd szépségű tájait. Vezetett túráinkat a Túranaptárban találod.
Akár első lépéseidre készülsz a hegyek mesevilágában, akár gyakorlott túrázóként visszavágysz oda, vagy csak olvasni szeretnél róluk két túra között, a monitor előtt és kint a természetben is várunk szeretettel:

Hunyadi László túravezető
a Kárpát-Túra oldal szerkesztője




 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése