2014. szeptember 10., szerda

2014. őszi túrák

       ...Ha nehezen is, de lassan megszületnek őszi eseményeink tervei!
       Szeptember végén a Felvidékre látogatunk: a Szulyói-hegység sziklavilága, valamint a Kis-Fátra szintén kalandos, sziklás csúcsa: a Nagy-Rozsutec lesz a cél.

    
 
            Másik magashegyi túránkon, októberben az ausztriai Alacsony-Tauernbe , Schladming környékén járunk majd: kevésbé ismert de annál érdekesebb csúcsokon, ragyogó tengerszemek sokaságával. Utóbbi túrához - tekintettel az idei időjárás változékonyságára -'B' terv készül  (Hochschwab 2 napos túra), melyre szintén lehet jelentkezni arra az esetre, ha az eredeti terv létszámhiány v. időjárás miatt kútba esne.

         Nem maradnak el az egynapos hazai megmozdulások sem: még szintén októberben a Börzsönyben túrázunk, majd  decemberben a visegrádi hegyekben éjszakai túrával köszöntjük a telet - és búcsúztatjuk az idei szezont.
          Ha részt vennél valamelyik eseményünkön, várunk szeretettel! A kirándulások részleteit a Túranaptárban megtalálod. Ha pedig szeretnél időben értesülni
későbbi, újonnan meghirdetett túráinkról, és/vagy szeretnéd új bejegyzésinket e-mail formájában megkapni, regisztrálj oldalunkon! ("Feliratkozás..." a jobb oldalon).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése