2014. január 20., hétfő

Téli-tavaszi túrák

      
           Eljött az új év (úgy néz ki, mindjárt tavasszal kezdődik..), ideje hát kimozdulni! Túranaptárunkba felkerültek téli- tavaszi eseményeink - egyelőre még vázlatosan, de folyamatosan töltjük fel a részleteket is.

          Lesznek a tavalyi "Erdei Esztendő" sorozathoz hasonló hazai, egynapos túrák, melyeken jó lehetőség van megismerni a leendő útitársakat, akikkel jó eséllyel osztozni fogsz későbbi, többnapos megmozdulásainkon.
           Folytatódik a "Hazai tájakon" sorozat: 2-3 napos belföldi útjainkon tavasszal a Visegrádi-hegység és a Zemplén kerül sorra - ezúttal nomád, sátoros kivitelben :o)
            Kicsit más jellegű lesz az új "Természefigyelő" sorozat: rövidebb (jellemzően félnapos) kirándulásainkon egy-egy érdekes kistájat vagy élőhelyet látogatunk meg - a szokásosnál kevesebb kilométerrel, több magyarázattal; azoknak, akik nyitott szemmel szeretnének a természetben járni.    
           Mindezeken kívül téli magashegyi túrára készülünk az Alacsony-Tauern hegységbe, illetve június elején várhatóan sorra kerülnek a Szlovák Paradicsom szurdokai is.

         Szándékunk szerint azonban a túranaptár még nem teljes: ha lehetőség adódik, last minute jelleggel további rövidebb események kerülhetnek fel - regisztrálj oldalunkon, és minden új eseményről, illetve változásról hírlevélben értesítünk.
         Ha fent vázolt események felkeltették érdeklődésedet, nézz körül a Túranaptárban - várunk szerettel 2014-ben is!

         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése