2013. február 2., szombat

Téli - tavaszi túrák!

Íme, frissült a Túranaptár, felkerültek a tél hátralévő részére, illetve tavaszra meghirdetett útjaink!

          Legközelebb, mondhatni "soron kívül", a Bükkbe látogatunk február 16-17.-én,  mely terveink szerint egy, Magyarország legérdekesebb vidékeit néhány napos túrákkal feltáró "Hazai tájakon" című sorozat nyitó epizódja lesz.
            Folytatódik az Erdei Esztendő túrasorozat is, február 23-án a Börzsöny legmagasabb csúcsait vesszük sorra, március 13-án a Pilis déli mészkősziklái következnek, majd - a tervek szerint - áprilisban a Börzsöny napsütötte hegyoldalait, májusban pedig a Mátra árnyas erdeit fogjuk járni.
              
 Március 15-én az Alacsony-Tátra kétezres csúcsait hódítjuk meg egynapos túra keretében.

Ha minden jól alakul tavasszal sor kerül még egy kis- fátrai háromnapos gerincvándorlásra és túrázni fogunk az Adria-parti Velebit-hegységben is. Ez utóbbiak még a tervezés stádiumában leledzenek, remélhetőleg március folyamán - a nyári előzetes tervekkel együtt- végleges alakot öltenek.

              Néhány dolog még ami fontos:
   - kérjük hogy ha jönnétek valamely megmozdulásra, figyeljetek a megadott jelentkezési határidőkre! Szállásfoglalás, ill.a saját időnk tervezhetősége miatt fontos, köszönjük! Ha határidőig nincs elég (3) jelentkező, az esemény külön értesítés nélkül elmarad(hat).
   - elsősorban az oldalon regisztrált felhasználók számára: a meghirdetett túrákra lehet jelentkezni, külön értesítés nem feltétlenül lesz! Lesz azonban ehhez hasonló értesítés ha időpont változik, más okból elmaradna esemény, illetve ha új túra kerül meghirdetésre. A tapasztalatok azt mutatják hogy kevesen tervezünk előre, ezért "last minute" jellegű rövidebb utak várhatóan megjelennek majd a kínálatban.
A túrák részletei a Túranaptárban találhatóak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése