2015. március 30., hétfő

2015 - Tarts velünk!

           Itt a tavasz! Melegen süt a nap, az erdőkben,  réteken előbukkannak az első virágok; a hegyekben megroskad a méteres hó... egyértelmű jelei ezek az új túraszezon érkeztének.
Tervezünk tehát mi is, megküzdve az akadályokkal (mert, ugye, mint mondják ember tervez, főnök/család végez...); mindenesetre idei tavaszi-nyári eseményeink előzetesei felkerültek a Túranaptárba- remélve hogy minél többször, minél több új és ismerős Útitárssal túrázunk majd idén is. 
           Minél többel - nem mintha feladnánk a kiscsoportos túrákat preferáló elveinket; vagy nem lennénk elegen. De oldalunk küldetésének érezzük hogy minél többekkel ismertessük meg a természetjárás, a magashegyi túrázás örömeit. Eseményeink palettája elég széles ahhoz, hogy sokan megtalálják a nekik leginkább megfelelő tevékenységet; van lehetőség az első lépésekre a kezdőknek, és továbblépésre annak, aki nagyobb és nehezebb célokra tör. Nem beszélve a túrázás olyan kívánatos mellékhatásairól mint jó társaság, új barátságok, stb... Addig is tehát, amíg ezévi megmozdulásaink részleteire fény derül, nézz körül oldalunkon; elsősorban azok számára akik először bukkantak ránk, hadd legyen ez most itt a reklám helye!

             Új bejegyzéseink (ehhez hasonlók, kedvcsinálók és beszámolók túrákról; de egyéb gondolatok is) itt a Főoldalon fognak rád köszönni. Hogy kik vagyunk és miért csináljuk, megtudod a Bemutatkozás menüpontból; a Hogyan működik? menüpont alatt azt is kiderül, hogy csináljuk. Ha a szabadba is velünk tartanál, nézz körül a Túranaptárban; az ehhez szükséges (kölcsön- vagy megvehető) cuccok után kutass a Túrafelszerelés között. Ha kíváncsi vagy, merre jártunk eddig, túrafotóinkat megtalálod  Galériában. Hogy véleményedet se kelljen magadban tartani, erre ott a Fórum, a Kapcsolat címszó alatt pedig üzenhetsz nekünk. (Végül, ha mindebből semmit sem értettél: English :o))
             Csatlakozz Te is a Kárpát-Túra csapathoz, ha eddig nem tetted volna! Regisztrálj honlapunkon, kérj hírlevelet, lájkold Facebook oldalunkat, ha új eseményeinkről időben szeretnél tudomást szerezni! És mindenekelőtt: tarts velünk! Várunk szeretettel!



Bejegyezte: Hunyadi László

1 megjegyzés: